уторак, 6. мај 2014.

Bendovi za svadbe

Osim izbora vencanice važan je i izbor bendova za svadbe. Bendovi za svadbe su danas drugačiji od onog na šta smo navikli. Bendovi za svadbe danas sa sobom vuku prvoklasno ozvučenje, i osvetljenje, tu su i razni efekti. Svadba sve više liči na žurku, a ne na pradu pijanstva i kiča. Normalno tu je uvek cura u belom, jer svadbe nema bez vencanice za svadbe i muzike za svadbe.

Bendovi svadbe prvi ruše tradiciju

Odavno je već srušena tradicija i mitovi o svadbvama gde mlade bacaju sita i jabuke, a muzika pod šatrom udara jedan te isti ritam, dok ujaci i stričevi naručuju dobro već poznati svadbarski repertorar, ima ujko pare merke i dolare, ili Slušaj dobro ženu, nepj da se dereš od sutra ćeš ... sudove da pereš.
Bendovi za svadbe sada sviraju programski repertoar, lagano uvodeći Vas u kulminaciju veselja, kada stiže mladaenačka torta i to posle pečenja. Ali izgleda da se nije samo promenila muzika za svadbe, promenio se i jelovnik, pa nema tu više klasičnog pečenja i slično. Ostali verni tradiciji ili ne, izaberite dobar bend za svadbe jer ćete biti bolje upamćeni po muzici, nego kakavu ste vencanicu imali na svadbi.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.